Candia Materialen

IN EEN WERELD VOL MASSAPRODUCTIE VAN MATRASSEN, DURFT CANDIA ANDERS TE ZIJN. WIJ GELOVEN NAMELIJK DAT ER MAAR ÉÉN MANIER IS OM EEN ECHT MEESTERWERK TE MAKEN: MET DE HAND! DE MENS LEVERT IDEEËN, VAARDIGHEDEN EN INSPANNING; MOEDER NATUUR ZORGT VOOR DE MATERIALEN. PERFECT TEAMWORK VOOR HET PERFECTE RESULTAAT.


De eerste les die de natuur ons geeft, is er een over kwaliteit. 

 

De natuur weet wat het beste is.

Daarom observeren we haar, vertrouwen we haar, leren we van haar en gebruiken we het beste van wat ze ons te bieden heeft. De puurste materialen voor het maken van perfecte matrassen. Want iedereen zou slapen moeten ervaren als de ultieme natuurlijke beleving, ongeacht seizoen, mode of eisen van de moderne tijd. Slapen heeft altijd dezelfde waarden. Slapen draait om puurheid en authenticiteit. 

 

Candia maakt de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige matrassen van Griekenland.

De matrassen bestaan volledig uit natuurlijke materialen, worden niet verlijmd en hebben de meeste veren (meer dan 19.000 veren in een matras van 160 cm x 200 cm) die de natuurlijke vorm van het lichaam perfect volgen.

 

Met respect, kennis en ervaring. De specialisten van Candia Strom gebruikende de meest natuurlijke materialen en de meest geavanceerde fabricagetechnieken, van de eerste tot en met de laatste productiestap . De matrassen worden met de hand afgewerkt. Zo leveren we het perfecte resultaat! 

 

Voor een goede en verkwikkende nachtrust op een handgemaakt matras van superieure kwaliteit. 

  


Download
folder 2018 BODYFIX.pdf
Adobe Acrobat document 3.5 MB