Candia topdekmatras

IN EEN WERELD VOL MASSAPRODUCTIE VAN MATRASSEN, DURFT CANDIA ANDERS TE ZIJN. WIJ GELOVEN NAMELIJK DAT ER MAAR ÉÉN MANIER IS OM EEN ECHT MEESTERWERK TE MAKEN: MET DE HAND! DE MENS LEVERT IDEEËN, VAARDIGHEDEN EN INSPANNING; MOEDER NATUUR ZORGT VOOR DE MATERIALEN. PERFECT TEAMWORK VOOR HET PERFECTE RESULTAAT.


 

matrastopper voor iedereen 

  

De topdekmatras (ook wel topper genoemd) van Candia is gemaakt van 100% natuurlijke biologische materialen oa. katoen, kamelenwol, bamboe en zorgt voor een hoge vochtregulatie. De tijk is behandeld met olijfolie en is met de hand getuft. 

 

Door het gebruik van een topdekmatras gemaakt van natuurlijke materialen zult u merken dat u lichaamsvocht/warmte veel sneller uit bed verdwijnt waardoor het in de zomer en winter behagelijk is in bed. Omdat het topdekmatras goed ventileert en u lichaamsvocht veel sneller uit bed verdwijnt heeft huisstofmijt minder kans om zich in u bed te nestelen.

 

Mensen met allergieën zullen merken dat als ze slapen op een topdekmatras gemaakt van natuurlijke materialen geen klachten krijgen.  Verder geeft een topdekmatras een extra comfort. 

 

Goed slapen door het juiste comfort zorgt voor een optimale nachtrust. Candia streeft ernaar om optimaal slaapcomfort te combineren met vormgeving met gebruik van natuurlijke materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Uw nachtrust is onze zorg. De perfecte detaillering, luxe uitstraling en kwaliteit zorgen voor een uniek Candia topdekmatras die op elke soort matras gebruikt kan worden.

 


Download
folder 2018 BODYFIX.pdf
Adobe Acrobat document 3.5 MB