VEREN IN POCKET VAN CALICO KATOEN


We maken onze eigen veren. We zijn een van de weinige beddenfabrikanten die zijn eigen veren maakt. Onze veren zijn van het beste staal gemaakt. We gebruiken hoogwaardig staal voor het vervaardigen van een duurzaam matrasveersysteem dat zijn flexibiliteit behoudt.

 

Pocket van calico katoen

Calico is een 100% natuurlijke en lichte katoensoort die langer meegaat. Onze topkwaliteit stalen veren worden in natuurlijke calicopockets geplaatst waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen wanneer ze verspringend tegen elkaar aan worden gelegd. Dit zorgt ervoor dat alle contouren van uw lichaam beter worden gevolgd en dat uw heupen verder wegzakken dan uw middel, waardoor uw ruggengraat keurig recht ligt. De geneste pockets zorgen er ook voor dat u tijdens uw slaap minder last heeft van de bewegingen van uw partner.

 

Genaaide pocket

We naaien de pocket en gebruiken geen lijm of andere methode. Zo garanderen we de beste kwaliteit en stabiliteit.

 

Honingraatpatroon

Een matras van Candia Strom bevat honderden veren die individueel in pockets van calico katoen zijn verpakt. De schikking van de pockets volgens een honingraatpatroon zorgt voor een glad slaapoppervlak zonder kuilen en voorkomt dat de vulling verschuift. 

 

Handwerk

Alles is handgemaakt. Onze deskundige en ervaren vakmensen zetten elke calicopocket in het matras met de hand vast om zo een langdurige kwaliteit te garanderen.